Homoki Autófényezés - Ahol a színek életre kelnek! | Cím: 3531 Miskolc, Ernye bán u. 4/A. | Telefon: 06 (46) 381-645 | E-mail: info@homokiautofenyezes.hu

tiktok_homokiautofenyezesYoutube

Rólunk

2002-ben a megnövekedett igények végett a gépjárműfényezés mellett karosszérialakatos tevékenység kibővítésével, telephelyünket áthelyeztük Miskolc város ipari területén (3531 Miskolc Ernye bán utca 4/A) épített saját tulajdonú komplexumba. A Kft. 1993-ban alakult, személygépjárművek karambolos fényezésére szakosodva, Miskolc-Egyetemváros város ipari területén 500 m2-en kialakított telephelyen.

A gépjármű javításhoz kapcsolódó beszállítói, valamint a gépjármű üzemeltetéshez kapcsolódó szakhatóságokkal történő együttműködés és a szolgáltatásokat igénybe vevők megelégedése által, a város legdinamikusabban fejlődött és folyamatosan fejlődő márkafüggetlen javító bázisa lett.

A gépjárműbiztosítást művelő társaságokkal együttműködve különféle jogosultságokat értünk el. Önálló kárbejelentő és kárfelvételi jog a Generali-Providencia és az UNION biztosító által térítendő GFB és CASCO károk esetén.

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt-nek, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nek  a Generali-Providencia Biztosító Zrt-nek az Union Biztosító Zrt-nek szerződött partnere vagyunk.

Tevékenységeink elvégzéséhez korszerű eszközökkel, berendezésekkel rendelkezünk, vízbázisú, csökkentett oldószer tartalmú fényező anyagot használunk (Lechler és RM)

Márkaszervízek óradíjánál alacsonyabb óradíjjal dolgozunk, az alábbiak szerint:

Alkalmazott óradíj táblázat:

    • Fényező óradíj : 25.000 Ft +ÁFA (bruttó 31.750 Ft)
    • Lakatos-szerelő óradíj : 25.000 Ft +ÁFA (bruttó 31.750 Ft)
    • Tárolási díj: bruttó 2.000 Ft / nap
    • Csereautó igénylés javítás idejére : 10.000 Ft + ÁFA /nap- tól (bruttó 12.7000 Ft- tól / nap)

Felhívjuk szíves figyelmüket , hogy az alkalmazott óradíjaink és kedvezményeink egyes biztosító társaságok esetén szerződés szerint eltérhetnek.
Megrendelő által hozott alkatrész beszerelés esetén 10% óradíj felárat számítunk fel továbbá a beépített alkatrészekre garanciát nem áll módunkban vállalni.

A gépjármű kárfelvételhez szükséges eszközökkel, festék rétegvastagság-mérő, mérőrúd, digitális fényképező, szakképzett kárszakértő személy, AUDATEX kalkulációs program, internet elérhetőséggel, javító modulokkal rendelkezünk.

A gépjármű javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése - mind gyári, mind utángyártott – megoldott.

 

  1. októbertől ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert alkalmazunk.


Kik vagyunk?

Homoki József: Reméltem, hogy a gyerekeimmel együtt dolgozhatok

A karosszéria javítással és fényezéssel foglalkozó miskolci székhelyű Homoki Kft. neve fogalom a szakmában. A személygépjárművek javítása, fényezése mellett foglalkoznak ipari gépek speciális alkatrészeinek fényezésével, sőt műholdak fényezését is végezték már az Admatis Kft. számára. Náluk lehetőség van a helyszíni kárfelvételre, tavaly a biztosítóknál kiérdemelték az „Észak-Magyarország kiemelt, márkafüggetlen autójavítója” címet. Az alapító tulajdonos Homoki József mellett ma már két fia, Ádám és Norbert is a vállalkozás sikeréért dolgozik. Norbert a műszaki vonalat viszi,
Ádám a cégvezetés feladatain osztozik az édesapával.

„Mindig is reméltem, hogy egyszer majd a gyerekeimmel együtt dolgozunk a családi vállalkozásba, ezért igyekeztem egészen kiskoruktól megszerettetni velük az autókat. A veterán kocsikkal kezdődött, mindketten rajongtak az öreg járgányokért, rendszeresen lejártak a műhelybe, látták, mi hogyan készül, lassan beletanultak, és végül nekik is ez lett a hivatásuk” – avat be a motiválás Homoki-féle titkaiba az édesapa, aki mindkét fia teljesítményére nagyon büszke. Norbert a középiskola elvégzése után lett a karosszéria részleg vezetője, Ádám pedig a közgazdász diploma, majd a műszaki- és gépjárműszakértői diploma megszerzése után kapcsolódott be a munkába.


„Háromévesen már a kocsik közt „éltünk”, ez volt a természetes közegünk, ez vált a vérünkké” – indokolja a pályaválasztást Ádám. Arra a kérdésre, hogy érzékelhetők-e náluk a generációs különbségek, azt mondja: ők, az y generáció tagjaként már sok mindent másként látnak, ebből néha adódnak konfliktusok, de egy családi vállalkozásban egyébként is könnyebben konfrontálódik az ember. Az alapértékekben azonban nincs vita köztük, a szakmai kérdésekben pedig az édesapa adja meg a zöld utat.


„A nap 24 órájában erről gondolkodunk, mindhárman azon vagyunk, hogy a vállalkozás sikeres legyen, fejlődjön, megőrizzük ügyfeleink bizalmát” – zárja a beszélgetést Homoki Ádám.

 

 

 

A Homoki Autófényezésről megjelent újságcikk:

Ügyfeleink véleménye

Borsod Autó Kft.

"Szeretnénk megköszönni az eddigi nagyszerű fényezői munkát, melyet cégünknek a Borsod Autó Kft-nek, mint a Hyundai-Mitsubishi-Subaru-Chevrolet márkák Borsod megyei képviselőjének az elmúlt években végeztek. Ügyfeleink visszajelzései alapján is szeretnénk kifejezni elismerésünket a kitűnő minőségben kivitelezett fényezésekért!!! Reméljük, a jövőben is maradhatunk az Önök megrendelői."

Borsod Autó Kft.

Részletek +

Vélemény - Lotus Cleaning

Első osztályú hozzáállás, magas szintű kompetencia, minőségi termékek. Csak ajánlani tudom a csapatot

Lotus Cleaning Magyarország

Részletek +

Minősítéseink

Részletek +

Partnereink

Eurovan Miskolc Kft. |
Borsod autó Kft. |
Directflyteam.hu |
V8 Autómosó (0-24) |
Litoplán |
Angelwax Hungary |
Lotus Cleaning |
GrafikaLabor.hu |
MG Car Cosmetics Kft. |
Avalon Fleet |
Avalon Motors |
Parasznya SE |
Részletek +