Homoki Autófényezés - Ahol a színek életre kelnek! | Cím: 3531 Miskolc, Ernye bán u. 4/A. | Telefon: 06 (46) 381-645 | E-mail: info@homokiautofenyezes.hu

Karosszéria javítás Részletek + Bezár

Törött, sérült, karambolos, személygépkocsik teljes körű karosszéria javítása, fényezése, biztosítási ügyintézéssel.

2002-ben a megnövekedett igények végett a gépjármű fényezés mellett a karosszéria lakatos tevékenység kibővítésével tettük érdekesebbé illetve magasabb szintűvé tevékenységi köreinket.Igyekszünk tartani a lépést a gépjármű javítóipar piaci fejlődésével és a lehető legkorszerűbb karosszéria lakatos felszerelésekpalettájával dolgozunk kizárólag.

A fényezés előtt átkerülőjárművek döntő többsége karosszérialakatostól érkezik, ahol már megtörténik a javítandó felületek előkezelése a fényezéshez - egyengetés, elemcsere, korrózió okozta felületi hiányok megszüntetése, stb.

Részletek

Horpadás Javítás Részletek + Bezár

A fényezés nélküli horpadás javítás vagy az ún. jégkárjavítás technológia még csak pár éve alkalmazott módszer.

Ennek az eljárásnak segítségével a kisebb-nagyobb horpadások, ajtórányitások, jégeső okozta egyéb horpadások javíthatók.

Ez az egyedülálló technológia nem csak az autófényező szakemberek munkáját könnyítik meg, hanem egyes esetekben akár jóval gazdaságosabb megoldást nyújt ügyfeleinknek karosszéria fényezésekkel szemben.

Részletek

Karosszéria fényezés Részletek + Bezár

Elég egy rossz mozdulat, és autója féltve óvott fényezésén máris megjelenhet egy kellemetlen karcolás, horzsolás. Mit szólna egy gyors, takarékos megoldáshoz?

A régió legjobb autófényező szakembereivel dolgozunk együtt a lehető leghatékonyabban. Rövid határidőkkel, minőségi szolgáltatással állunk Kedves ügyfeleink rendelkezésére.

„Szakszerű karosszériafényezést csak fényezőfülkével rendelkező műhelyek képesek előállítani. A fényezés során előforduló színproblémákat számítógépes festékkeveréssel és úgynevezett Color Test-el lehet korrigálni. A fedőbevonat szárítása után az átadás előtt következik a polírozás ami a fényezés közben előforduló kisebb hibák kijavítását szolgálja, illetve a kifogástalan és igényes esztétikai hatást biztosítja.”- részlet a Tudástárunkból

Részletek

Spot fényezés Részletek + Bezár

Ideális javítási eljárás azokban az esetekben, ha nem mély sérülésről van szó valamint a felület nem deformálódott, tehát csak a lakkréteg vagy a festékréteg károsodott. Ha a sérülés mérete nem nagyobb, mint 15-30 centiméter és a sérülés elhelyezkedése lehetővé teszi a foltfényezést, úgy 100%-os eredményesség érhető el ezzel az alkalmazással miután a javított, fényezett felület teljesen megegyezik az eredeti állapottal.

Mélyebb vagy erősebb  mértékben károsodott felületek esetén szükség van egy előzetes állapotfelmérésre ahhoz, hogy eldönthessük, mennyire lehet eredményes ez a technológia az adott esetben.

Részletek

Autófóliázás (Wrapping) Részletek + Bezár

Kiknek ajánljuk az autófóliázást? 

Gyakorlatilag mindenkinek, aki

• egyedi megjelenést akar biztosítani autójának,
• nem szeretne sokat fizetni fényezésre,
• meg akarja védeni a kasznit a külsérelmektől,
• fontosnak tartja cége reklámozását...

Az autófóliák előnyei

Az autófóliáknak több fajtája létezik, ám mindegyik rendelkezik az alábbi fontos tulajdonságokkal:

• megtartja az autó értékét - az eredeti festés gyári állapotban marad
• gyakorlatilag láthatatlan, mint a festék rétegek
• véd a kavicsfelverődéstől és más egyéb behatásoktól
• nem bántja a lakk réteget, nem szívja ki, nem tépi magával eltávolításkor
• nyom nélkül eltávolítható, ragasztó anyaga megfelelő vegyszerrel oldható
• nem fakul ki, nem töredezik meg, nem olvad meg a napon
• gyorsan lecserélhető, pótolható, ha megsérül
• mosható, viaszolható
• olcsóbb, mint a fényezés!

Részletek

Biztosítási ügyintézés Részletek + Bezár

Teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk. Intézzük a helyszíni kárfelvételt, biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat.

A legtöbb Magyarországon működő biztosító társasággal szerződéses kapcsolatban állunk, így minden kárrendezési igénnyel hozzánk forduló ügyfelünk érdekét képviselni tudjuk. Ha szükséges, a bank, illetve lízingcégekkel felvesszük a kapcsolatot és kérjük hozzájárulásukat a javításhoz.

Cégünk gyors és hatékony gépjármű kárügyintézési folyamata évekre visszamenőleg nyúlik vissza. Ezalatt az idő alatt sikerült egy olyan kapcsolatot kiépíteni a magyaroszági Biztosító Társaságokkal melyet egy úgynevett „Szerződött Javító Partner" illetve, "Kiemelt Javító Partner Szerviz" státuszra emelhettünk.

Sok esetben a helyszíni kárfelvételi jogosultságunknak köszönhetően az ügyfeleinknek nem szükséges napokat várni a kárbejelentéstől a kárfelvételig ugyanis lehetőségünk nyílik ilyenkor azonnal intézni a kárbejelentést és az azonnali kárfelvételt egyaránt melyet továbbíthatunk az adott Biztosító Társaság közvetlen kárügyintézőjéhez.

Részletek

Helyszíni kárfelvétel Részletek + Bezár

A gépjármű kárfelvételhez szükséges eszközökkel, festék rétegvastagság-mérő, mérőrúd, digitális fényképező, szakképzett kárszakértő személy, AUDATEX kalkulációs program, internet elérhetőséggel, javító modulokkal rendelkezünk.

Részletek

Csereautó biztosítás Részletek + Bezár

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. Éppen ezért a gépkocsi szükségszerű nélkülözése komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Kedvezményes vagy akár teljesen díjmentes csere autó szolgálatatással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére hogy a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.

Részletekért érdeklődjön az elérhetőségeinken vagy személyesen telephelyünkön.

Részletek

0-24 autómentés szolgálat Részletek + Bezár

Kedvezményünk: a karambolos gépjárművek általunk telephelyünkre történő beszállítása Miskolc 25km-es körzetében díjtalan.

Továbbá azt sem árt tudni, hogy amennyiben káreseményt szenvedett legyen az akár CASCO vagy Kötelező Gépjármű Flelősség Biztosítás által térített káresemény, a Biztosító hiánytalanul téríti Számla illetve fuvarlevél ellenében az autómentés esetleges díját amennyiben azt nem általunk szállítatja el.

 

Részletek

Korrekciós polírozás Részletek + Bezár

Előzetes szaktanácsadás és szemrevételezést követően az eljárás során a lakk felület kerül megmunkálásra 3 lépcsőben a fényezés és lakkozás állapotától függően, tehát a végeredmény az autó eredeti fénye akárcsak új korában.

A prémium korrekciós polírozás fázisai : 

  • Mélytisztítás
  • Korrekciós polír
  • Többféle választható wax- és kerámiabevonat
  • Soha nem látott ragyogás, extra védelem akár 12-24 hónapig

Ugye még emlékszik Ön arra mikor az első kilométereket tette meg autójával miután hazavitte a szalonból és minden része csillogott a karosszériának?

Mi nem csak az emlékeket hozzuk vissza hanem az autója eredeti ragyogását is.

Az eljárás után könnyebben lesz tisztítható valamint a szennyeződések kevésbé rakódnak fel a fényezésre ami például téli időben nagyon lényeges.

Részletek

Fényszórók, lámpák polírozása Részletek + Bezár

A gépkocsik első fényszórói vagy hátsó lámpái a túlzott UV sugárzás vagy az erős gépi mosás következtében bemattulnak, elsárgulnak, elöregednek és a lámpatestek felületén megjelenő homályosodott réteg nagymértékben akadályozza a fény továbbhaladását, szétszóródását. Az ilyen lámpatestek használata nem csak a sofőrt zavarja az esti vagy éjszakai vezetésben, de a gépkocsi később is válik láthatóvá a szemben haladó gépjármű részére, valamint nagymértékben csökkenti a gépkocsi esztétikai megjelenését is. Cégünk olyan gazdaságos alternatívát kínál az ilyen esetek orvoslására, amely szükségtelenné teszi a lámpatestek cseréjét, de a látási-láthatósági feltételeknek maradéktalanul eleget tesz és az esztétikai megjelenést is emeli.

Természetesen sok esetben kiemeljük a javítás vagy állapotfelmérés megkezedése előtt, hogy jelentős különbség lehet lámpatestek között egyes autómárkáknál, hiszen egyes esetekben egy olyan speciális védőréteggel kezelik gyártás során ezeket a felületeket, melyek miatt nem lehet 100%-os helyreállítást véghezvinni. Gondolunk itt a gyárilag lakkozott vagy füstözött bevonattal rendelkező fényszórókra.
Részletek

Ipari fényezés Részletek + Bezár

Cégünk vállalja egyedi gépek, berendezések ipari festését, fényezését valamint egyedi igények alapján megrendelt különleges gépalkatrészek, tartozékok fém, műanyag, üvegszálas, karbonszál anyagú egyedi kivitelű és fényezésű összetett alkatrészek teljes körű fényezését. 

A Sentinel-2 MSI-MMTH űrszonda ipari fényezéséért kapott emléklapunk:

Részletek

Gépjármű flottakezelés Részletek + Bezár

A szolgáltatás üzemszerű használatot feltételezve tartalmaz minden revíziós és rendkívüli javítást, továbbá az autóval kapcsolatos – nem meghibásodással összefüggő – valamennyi üzemeltetési költséget (folyadékok, kenőanyagok, ellenőrzések, izzók, ablaktörlőlapátok stb).

A szolgáltatás továbbá mint azt a fő tevékenységi körünkben is ismertté vált az nem más mint a cégautók vagy céges flották közlekedési balesetet ért gépjárműveinek kárügyintézése és teljes körű javítása.

Cégünk igény esetén azonnal csereautót biztosít, mely a javítás teljes idejére az ügyfél rendelkezésére áll. A hozom-viszem kényelmi szolgáltatás megrendelése esetén munkatársunk hozza-viszi a gépkocsikat bármilyen javítási esemény kapcsán, így ügyfeleinknek nem szükséges hosszú órákat várakozni kijelölt szervizekben.
Részletek

Ügyfeleink véleménye

Borsod Autó Kft.

"Szeretnénk megköszönni az eddigi nagyszerű fényezői munkát, melyet cégünknek a Borsod Autó Kft-nek, mint a Hyundai-Mitsubishi-Subaru-Chevrolet márkák Borsod megyei képviselőjének az elmúlt években végeztek. Ügyfeleink visszajelzései alapján is szeretnénk kifejezni elismerésünket a kitűnő minőségben kivitelezett fényezésekért!!! Reméljük, a jövőben is maradhatunk az Önök megrendelői."

Borsod Autó Kft.

Részletek +

Vélemény - Lotus Cleaning

Első osztályú hozzáállás, magas szintű kompetencia, minőségi termékek. Csak ajánlani tudom a csapatot

Lotus Cleaning Magyarország

Részletek +

Minősítéseink

Részletek +

Partnereink

Eurovan Miskolc Kft. |
Borsod autó Kft. |
Directflyteam.hu |
V8 Autómosó (0-24) |
Litoplán |
Angelwax Hungary |
Lotus Cleaning |
GrafikaLabor.hu |
Részletek +